Ga naar hoofdinhoud

Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Ouwehand is gespecialiseerd in de realisatie van nieuwbouwprojecten voor zowel woningbouw als utiliteitsgebouwen. Wij creëren een plek waar je plezier hebt en kan wonen of werken in een betrouwbare omgeving. Voel de ruimte in onze woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen.

Woningbouw

Wonen in een fijne woonomgeving is belangrijk. Wij vervullen de behoefte in woningbouw door het bouwen van een betrouwbaar thuis. Van enkele woning tot aan woonwijken. Natuurlijk gasloos en nul-op-de-meter, volgens de gestelde normen en met toepassing van innovatieve ideeën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de OB2 methode. Hierin onderscheiden wij ons door het proces, in plaats van het product, centraal te stellen.

Werk met ons samen

Utiliteitsbouw

Naast woningbouw realiseert Ouwehand ook nieuwbouw voor utiliteitsgebouwen. Van een multifunctioneel gebouw, zorginstelling en commercieel vastgoed tot aan appartementencomplexen. Ouwehand heeft ervaring bij de realisatie van verschillende soorten gebouwen voor uiteenlopende toepassingen en gebruikswensen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partner bij grote en kleine projecten.

Bekijk onze projecten

Producten en processen verbeteren

Bij de realisatie van woningbouw en utiliteitsbouw wil Ouwehand lef tonen op de innovatiemarkt. Om de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen, werken wij met een innovatiemanager om ons als bedrijf hierin te laten groeien. Actueel meegaan in de bewezen marktontwikkelingen op producten en processen vinden wij belangrijk. Daarom blijven wij continue vernieuwen in onze werkwijze en pakken we uitdagingen zoals robotisering aan.

Werkplezier verhogen

Ook voor het werkplezier van onze medewerkers blijven wij vernieuwen. Als modern familiebedrijf in de bouw investeren wij in onze mensen, maar ook in de benodigde faciliteiten. Daarom werken wij met actuele communicatietoepassingen waardoor de processen digitaal, dus makkelijker en effectiever, verlopen.

Samen bouwen we het beste product

Ouwehand streeft naar een duurzame relatie met klanten, leveranciers en partners. Door middel van gezamenlijke engineering spreken wij vertrouwen uit in onze partners. Een fijne samenwerking met het beste product als resultaat, daar doen we het voor!

Werk met ons samen
Back To Top