Ga naar hoofdinhoud

Verbouw

Transformatie en renovatie van vastgoed

Ouwehand voert naast nieuwbouw en projectontwikkeling van woon- en werkruimte ook bouwwerkzaamheden uit voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om kleinschalig onderhoud bij een zorginstelling of om een grote transformatie van een monumentaal pand voor een supermarktketen, onze vertrouwde aanpak is bij elk project hetzelfde.

Verbouwen voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt voeren wij transformaties en renovaties uit voor diverse klanten. Ons klantenportfolio varieert van vastgoedbedrijven en zorginstellingen tot grote retailbedrijven. Tijdens de bouwwerkzaamheden zijn de lijnen kort en blijven onze medewerkers betrokken bij het hele project.

Zorg

Ouwehand renoveert en transformeert panden om een prettig thuis te creëren voor iedereen die zorg nodig heeft. Denk hierbij aan het realiseren van een fijne woonruimte of aan het creëren van een warme, gezellige plek voor de dagbesteding van zorginstellingen.

Retail

Van supermarktketens, zoals Albert Heijn en Hoogvliet tot aan modewinkels… wij maken panden geschikt voor de retailsector. Hierbij heeft Ouwehand ervaring in zowel kleine renovaties als grootschalige transformaties. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt wanneer het gaat om onderhoud van winkelpanden.

Vastgoed

Wij voeren renovaties en transformaties uit voor de vastgoedmarkt. Denk aan het wijzigen van de functie van het pand van kantoor naar woonvoorziening en andersom. Ook het renoveren van vastgoed, zodat deze beter past bij de gewenste gebruiksfunctie, behoort tot onze diensten. Zo creëren wij een fijne ruimte om te wonen en te werken.

Deel uw wensen en wij denken met u mee

Een pand renoveren of de functie van een bestaand pand veranderen? En op zoek naar een betrouwbare bouwer die ervaring heeft met diverse projecten en branches?

Back To Top