|

Waar staan we voor

Samenwerken met respect voor de positie van de partner

Onze werkwijze

Ons doel is het vervullen van huisvestingswensen van klanten. Wij bieden daarin dé totaaloplossing waarbij alle betrokken partijen zich gehoord en gezien voelen. Iedereen moet even opgetogen zijn over het eindresultaat! Onze werkwijze is daarom gebaseerd is op één overtuigende visie:
We gaan doordacht en flexibel te werk vanuit een kleinschalige aanpak met daarbij oog voor de omgeving en (toekomstige) gebruikers.

Innovatiekansen

De verleiding is groot om te denken ‘never change a winning team’, maar de wereld om Ouwehand heen verandert continue en dat in een steeds hoger tempo.
Dagelijks stellen wij onszelf daarom de vraag: hoe beweeglijk en flexibel is Ouwehand bij veranderingen in de markt en hoe kunnen we ons voorbereiden op de toekomst? Innovatiekansen staan daarom torenhoog op onze agenda. We maken hier jaarlijks budget voor vrij in de personele organisatie, zo dwingen we onszelf om iedere dag weer opnieuw slagvaardig en vernieuwend te zijn!

‘Ons bouwproces begint én eindigt bij de klant!’

Wij ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Daarbij werken we samen met de beste partijen. Uitdagende projecten van zowel woningen als utiliteitsgebouwen waarin vernieuwing en duurzaamheid centraal staan, zijn bij ons in goede en betrouwbare handen!

Samen
Door onze salesactiviteiten meer te richten op ontmoeting in een informele sfeer, is de onderlinge persoonlijke band versterkt en delen we de cultuur en kernwaarden van ons familiebedrijf beter met alle betrokken partijen. Ontmoeting staat hierbij centraal. Zo houden we jaarlijks bijeenkomsten met onze stakeholders, partners en collega’s. We organiseren ook jaarlijks een partnerdag om kennis te delen op het gebied van duurzame samenwerking.

Betrouwbaar
Ouwehand is een familiebedrijf sinds 1943. Al 80 jaar is ons bedrijf geleid en geïnspireerd met een duurzame strategie. Ouwehand heeft zich in al die jaren meer dan bewezen als dé betrouwbare partner voor klanten en relaties. Bij samenwerking met opdrachtgevers resulteert dit in een houding gekenmerkt door respect en oog voor de klant. Daarnaast staan wij voor een afspraak = afspraak cultuur. Voor ons is de handdruk bij de deal belangrijker dan het contract zelf!

Vernieuwend
We blijven innoveren. Zo willen we dichter op de technologische ontwikkelingen zitten en met bouwpartners samenwerken in de ontwikkelingen van nieuwe producten en concepten. We willen gaan voor een partnership met onze belangrijkste bouwpartners en leveranciers! De eerste stappen zijn al gezet en bestaan uit partners voor prefab beton casco’s, hout en trappen, houten buitenkozijnen en prefab houten dakkappen. Verder zijn in 2021 de eerste gevelklaar-systemen geproduceerd door robots.

Plezier
Groot project, klein project? Ouwehand werkt aan alle soorten en maten met even veel plezier! We werken hard én we lachen veel. Zo blijft onze geest fris en onze houding alert. Valt er wat te vieren, vieren we dat! We waarderen onze mensen voor hun prestaties door beloning, maar ook in persoonlijke aandacht of een schouderklopje. Deze sfeer willen we ook naar onze opdrachtgevers en partners uitstralen en dat wordt gewaardeerd. Al onze bouwplaatsen zijn gekenmerkt door veiligheid en een schone omgeving. Zo kunnen we van betrokkenen een goed eindproduct verlangen, omdat zij hier met het volste plezier aan werken!

 

Betrouwbare dienstverlener

Ouwehand Bouw is dé betrouwbare dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert. Onze kernwaarden sluiten daarbij naadloos aan: samen, vernieuwend, betrouwbaar en bovenal plezier. Daaropvolgend hebben wij als missie: samenwerken met respect voor de positie van de partner.

Onze eindgebruiker geldt daarbij als onze belangrijkste partner. Persoonlijke aandacht is waar wij voor gaan. Ouwehand is klantgedreven, inspirerend én leidend. We maken verbindingen, presteren excellent en voelen ons verantwoordelijk van a tot z. Bij elke stap in het bouwproces voegen wij meerwaarde toe. Ons bouwproces begint én eindigt bij de klant!