Ga naar hoofdinhoud

Ontwikkelen

Ontwikkelen

Projectontwikkeling van A tot Z

Het is belangrijk om je prettig te voelen in de ruimte om je heen. Daarom zoeken wij naar geschikte bouwlocaties waar ruimte is voor aangenaam wonen en/of werken. Na het zelf werven van grond of door één van onze partners is de projectontwikkeling zoveel mogelijk in onze handen; van engineering tot aan kopersbegeleiding. Verantwoordelijkheid dragen en ontzorgen doen we tenslotte graag.

Met respect voor de omgeving en de gebruikers

De belangrijkste pijler onder onze werkwijze en mentaliteit is samenwerking. Dat maakt Ouwehand Bouw nóg professioneler en resulteert in een omgeving waar mensen graag en prettig wonen, werken en/of recreëren. Samen met ketenpartners, overheid, klant en consument creëren we draagvlak voor gebiedsontwikkeling waarbij we de eindafnemer opzoeken. We openen eerst de dialoog. Aan het ontwikkelproces voegen we vervolgens in een zo vroeg mogelijk stadium management, risicobeheer en kennis van het bouwproces toe. Zo bieden wij een totaaloplossing, dat geeft mensen een veilig gevoel.

Het gereedschap van Ouwehand

  • Een team van betrokken en ervaren Ouwehand bouwers
  • Gezond verstand met kennis van zaken
  • LEAN en 3D BIM toepassingen
  • Conceptuele bouwmethode OB2
  • Financieringsoplossingen

Samen bouwen aan een goed resultaat

Je hebt elkaar nodig om een project te realiseren. Wij werken met een team van 140 enthousiaste medewerkers dagelijks aan de realisatie van onze projecten. Vaak werken wij samen met collega ontwikkelaars om op deze manier de krachten te bundelen. Zo participeren wij in diverse ontwikkelingscombinaties.

Over ons
Back To Top