|

Bouwen

Nieuwbouw projecten

Ouwehand Bouw is gespecialiseerd in de realisatie van nieuwbouwprojecten voor zowel woning als utiliteitsbouw. Wij creëren samen met onze (bouw)partners een duurzaam en circulair product waar je met plezier kunt wonen of werken in een fijne leefomgeving. We zien onszelf niet als producent van huisvesting, maar eerder als dienstverlener die de wensen van onze klanten op het gebied van huisvesting en leefomgeving vervult.

Producten en processen verbeteren

Bij de realisatie van woningbouw en utiliteitsbouw wil Ouwehand lef tonen op de innovatiemarkt. Om de laatste ontwikkelingen te volgen en toe te passen, werken wij met een innovatiemanager om ons als bedrijf hierin te laten groeien. Actueel meegaan in de bewezen marktontwikkelingen op producten en processen vinden wij belangrijk. Daarom blijven wij continue vernieuwen in onze werkwijze en pakken we uitdagingen zoals robotisering aan.

Werkplezier verhogen

Ook voor het werkplezier van onze medewerkers blijven wij vernieuwen. Als modern familiebedrijf in de bouw investeren wij in onze mensen, maar ook in de benodigde faciliteiten. Daarom werken wij met actuele communicatietoepassingen waardoor de processen digitaal, dus makkelijker en effectiever, verlopen.

Samen bouwen we het beste product

Ouwehand streeft naar een duurzame relatie met klanten, leveranciers en partners. Door middel van gezamenlijke engineering spreken wij vertrouwen uit in onze partners. Een fijne samenwerking met het beste product als resultaat, daar doen we het voor!