|

verbouwen

Transformatie en renovatie van vastgoed

We voeren naast nieuwbouw en projectontwikkeling van woon- en werkruimte ook bouwwerkzaamheden uit voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om kleinschalig onderhoud bij een zorginstelling of om een grote transformatie van een monumentaal pand voor een supermarktketen, onze vertrouwde en persoonlijke aanpak is bij elk project hetzelfde.

Activiteiten

Zorg

Ouwehand renoveert en transformeert panden om een prettig thuis te creëren voor iedereen die zorg nodig heeft. Denk hierbij aan het realiseren van een fijne woonruimte of aan het creëren van een warme, gezellige plek voor de dagbesteding van zorginstellingen.

Retail

Van supermarktketens, zoals Albert Heijn en Hoogvliet tot aan modewinkels… wij maken panden geschikt voor de retailsector. Hierbij heeft Ouwehand ervaring in zowel kleine renovaties als grootschalige transformaties. Daarnaast zijn wij het aanspreekpunt wanneer het gaat om onderhoud van winkelpanden.

Vastgoed

Wij voeren renovaties en transformaties uit voor de vastgoedmarkt. Denk aan het wijzigen van de functie van het pand van kantoor naar woonvoorziening en andersom. Ook het renoveren van vastgoed, zodat deze beter past bij de gewenste gebruiksfunctie, behoort tot onze diensten. Zo creëren wij een fijne ruimte om te wonen en te werken.

Verbouwen voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt voeren wij transformaties en renovaties uit voor diverse klanten. Ons klantenportfolio varieert van vastgoedbedrijven en zorginstellingen tot grote retailbedrijven. Tijdens de bouwwerkzaamheden zijn de lijnen kort en blijven onze medewerkers betrokken bij het hele project.

Werkplezier verhogen

Ook voor het werkplezier van onze medewerkers blijven wij vernieuwen. Als modern familiebedrijf in de bouw investeren wij in onze mensen, maar ook in de benodigde faciliteiten. Daarom werken wij met actuele communicatietoepassingen waardoor de processen digitaal, dus makkelijker en effectiever, verlopen.