Ga naar hoofdinhoud

Conceptuele bouwmethode OB2

Realisatie van betaalbare en kwalitatief goede woningen

De OB2-formule is een bouwconcept voor de realisatie van betaalbare en kwalitatief goede woningen bij (her)ontwikkeling van bouwlocaties. OB2 maakt het mogelijk om compleet, tegen lage kosten en flexibel woningen te realiseren. Door standaardisatie van het proces en elementen garanderen wij een korte bouwtijd en houden wij de kosten laag.

Een betrouwbaar product voor onze partners

De OB2-formule is speciaal ontwikkeld voor de realisatie van grotere serie projecten – vanaf ca. 30 eenheden. Opdrachtgevers zien we als partners. Wij behandelen hen met respect en werken samen aan een waardevol en betrouwbaar product. Hierbij staat de eindgebruiker centraal waardoor ons doel altijd duidelijk voor ogen blijft; een ruimte creëren om je prettig in te voelen.

Over Ouwehand

De voordelen van OB2-woningen

  • Snelle inschatting haalbaarheid
  • Maatwerk met veel ruimte voor eigen wensen
  • Korte bouwtijd en lage kosten
  • Diverse beukmaten mogelijk
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Voldoet aan alle eisen

OB2: "Een goede en betaalbare woning voor iedereen"

Duurzaam en bewust bouwen met OB2

Elke OB2-woning voldoet aan de actuele EPC-eisen. Op deze manier minimaliseren wij de milieubelasting en energierekening zo optimaal mogelijk. Standaard is de OB2-woning een goed geïsoleerde, energiezuinige en gasloze woning inclusief warmtepomp. Hierbij behoort de toepassing van zonnepanelen ook tot de mogelijkheid waardoor de opwekking en teruglevering van energie mogelijk is (Nul-op-de-Meter).

Modellen

Rijwoningen, twee-onder-een-kap, vrijstaand, Beneden-Bovenwoningen… De basismodellen van OB2 bieden volop mogelijkheden om effectief te bouwen en te ontwikkelen. We hanteren diverse beukmaten en varianten. Seniorenwoningen, rug-aan-rug opstellingen, galerijappartementen behoren ook tot de mogelijkheden. De basis van elk type voldoet aan alle moderne eisen. Aanvullen of aanpassen – ook onder eigen architectuur – kan altijd. Met OB2 leveren wij doordacht maatwerk met veel opties.

Vraag meer informatie op

Meer weten over de OB2-module?

Heeft u interesse in een bouwconcept voor betaalbare, kwalitatief goede woningen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze OB2-formule.

Back To Top