Ga naar hoofdinhoud

Werken bij

Bekijk onze vacatures

Ouwehand groeit. Regelmatig zoeken wij nieuwe Ouwehand Bouw’ers om ons team uit te breiden. Kunnen wij op jou bouwen? Reageer dan op de vacature die bij jou en jouw ervaring past.

Commercieel Manager RAP Wonen

Locatie: Katwijk - Gorinchem | Fulltime
[minimaal 32 uur p/w]
Jij haalt je werkplezier uit het leggen en onderhouden van contact met klanten én je hebt affiniteit met de bouwbranche! Je bent gewend om met doelstellingen te werken en bent creatief in het invullen van verkooptechnieken. Jij hebt steeds nieuwe ideeën om klanten te werven en onze bestaande relaties te blijven onderhouden. Wij investeren graag in de samenwerking waarbij de klant zich bij ons thuis voelt. Past dit bij jou? Dan is de rol van Commercieel Manager bij RAP Wonen voor jou weggelegd!
Bekijk vacature

Jr. Calculator

Locatie: Katwijk | Fulltime
Wil jij jouw ervaring met kostenramingen uitbreiden en aan de basis staan van mooie ontwikkelings- en bouwprojecten? Ben jij een teamspeler en denk je graag mee bij het opzetten van verbeterprocessen, optimalisaties en innovaties? En bied jij flexibiliteit in dynamisch rekenwerk in combinatie met een deel werkvoorbereiding en inkoop? Dan is de functie van junior calculator bij ons bedrijf iets voor jou.
Bekijk vacature

Facilitair Medewerker Bouw & ICT

Locatie: Katwijk | Fulltime
De facilitaire afdeling is de succes katalysator van ons bedrijf! Wanneer je onderdeel bent van ons facilitaire team, weet je zeker geen dag hetzelfde is, dat je midden in de organisatie staat en dat je iedere dag van toegevoegde waarde bent. Wij streven naar continuïteit in de bedrijfsvoering, zoeken continue naar verbeteringen en dragen zorg voor een veilige werkplek.
Bekijk vacature

Ervaren Werkvoorbereider

Locatie: Katwijk en/of Gorinchem | Fulltime
Jouw coördinatie zorgt voor de puntjes op de i! Wanneer je als werkvoorbereider bij Ouwehand Bouw aan de slag gaat, weet je één ding zeker: je gaat werken aan mooie en prestigieuze projecten in een gedreven projectteam bij een hecht en betrokken familiebedrijf.
Bekijk vacature

Ervaren Uitvoerder

Locatie: Katwijk | Fulltime
Jij bent de organisator van de bouwplaats! Wanneer je als uitvoerder bij Ouwehand Bouw aan het werk gaat, ga je werken aan mooie projecten in een enthousiast projectteam bij een betrokken familiebedrijf, waar plezier en professionaliteit samen gaan!
Bekijk vacature

Calculator Verbouw/Transformatie/Nieuwbouw

Locatie: Katwijk en/of Gorinchem | Fulltime
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waarin je tijdens het ontwerpproces de financiële kaders in de gaten houdt? Uitgedaagd wordt om vanaf schetsontwerp een goede kostenraming op te stellen? Of om uit te rekenen wat iemand anders op papier heeft gezet met bestek en tekeningen?
Bekijk vacature

Kostendeskundige Ontwikkeling en Nieuwbouw

Locatie: Katwijk en/of Gorinchem | Fulltime
Wil jij met jouw ervaring aan de basis staan van mooie ontwikkelings- en bouwprojecten en ben jij een expert in het opstellen van kostenramingen? Ben jij die teamspeler, die leidend durft te zijn, in het opzetten van verbeterprocessen, optimalisaties en innovaties?
Bekijk vacature

Ouwehand Bouw Academie

Nog geen ervaring maar wil je je graag ontwikkelen bij een modern familiebedrijf en in een betrouwbare omgeving? Meld je dan aan voor de Ouwehand Bouw Academie. Wij geven talenten een kans om zich te ontplooien door een traineeship aan te bieden. Wij horen graag van je. Een mooie carrière in de bouw is dichterbij dan je denkt!

Loop stage bij Ouwehand

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage in de bouwsector met voldoende ruimte voor eigen initiatief? Dan is een stage bij Ouwehand misschien wel iets voor jou. Naast eigen verantwoordelijkheid word je persoonlijke begeleid door ervaren en professionele Ouwehand Bouw’ers. Zo kan jij binnen een korte periode je vakinhoudelijke kennis aanzienlijk vergroten. Pas jij bij Ouwehand? Lees de eisen en meer informatie over het sollicitatieproces op www.ouwehandbouwacademie.nl.

Stage lopen

Volg een traineeship

Door het aanbieden van een traineeship geven wij talent de kans om een vliegende start te maken in de bouwwereld. In zes maanden tijd geven wij net afgestudeerden een kijkje in de ‘keuken’ van Ouwehand. Als trainee doorloop je drie verschillende afdelingen en word je de gehele periode begeleid door een persoonlijke coach.

Traineeship volgen

Vernieuwend

Ouwehand is continue bezig met vernieuwen, zowel intern als op de bouwplaats. Bij de Ouwehand Bouw Academie worden zowel werknemers met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan en de nieuwe kandidaten uitgedaagd om aan hun ambitie en ontwikkelingsmogelijkheden binnen Ouwehand te werken. Daarnaast werken wij met concepten zoals OB2-formule om voor opdrachtgevers betaalbare en kwalitatief goede woningen te realiseren. Zo bewegen wij mee met wat de markt vraagt, door o.a. de milieubelasting te minimaliseren en de energierekening van de woningen zo optimaal mogelijk te houden.

Back To Top