Service timmerman 1


Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling. Wij zijn niet alleen producent van huisvesting, wij faciliteren woon- en leefbehoeften. Onze belangrijkste partner in dit proces is de eindgebruiker. Daar passen onze waarden bij: samenwerking op basis van respect, innovatief en betrouwbaar wat aansluit bij de mentaliteit (missie) van Ouwehand Bouw Groep. Onze vestigingen in Katwijk en Gorinchem tellen momenteel zo’n 140 medewerkers.


Voor regio Leiden / Amsterdam, standplaats Katwijk, zijn wij op zoek naar een Timmerman I (M/V)


Van de timmerman I wordt verwacht dat hij/zij de ‘kleinere’ werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren. Je staat dichter bij de opdrachtgever. Je bent hierdoor eerste aanspreekpunt voor het behartigen van klantwensen. De specifieke klantwensen, niet kosten verhogend, pak je zelfstandig op. 

Je bent in eerste instantie aanspreekpunt voor de onderaannemers en leveranciers op de bouwplaats en handelt de werkzaamheden zelfstandig af eventueel benodigd materiaal / materieel bestel je. 

De benodigde administratieve werkzaamheden dienen correct afgehandeld te worden. 

Al de werkzaamheden worden uitgevoerd onder directe verantwoordelijkheid van de uitvoerder.


Zijn er vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons contactpersoon. 


Ben jij klaar om deze uitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Klik op de knop 'solliciteer direct' of stuur jouw motivatiebrief met C.V. naar vacature@ouwehandbouw.nl.   


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

HEB JE VRAGEN?

Neem dan contact op met
Gijs Graafmans

T 0183 63 13 23
E gijs.graafmans@ouwehandbouw.nl

Ouwehand Bouw
Home
Bekijk sollicitatie procedure
Solliciteer direct
Ouwehand Bouw
Deel
Ouwehand Bouw
Deel
Ouwehand Bouw
Zoeken