skip to Main Content
Werken Bij Ouwehand

Timmerman Service

Locatie: Gorinchem | Fulltime

Ben jij de allround timmerman die wij zoeken? Bij Ouwehand Bouw Plus ben je namelijk meer dan alleen timmerman!

In deze uitdagende functie is het belangrijk dat je alle voorkomende (kleine) klussen aankunt. De rol die je gaat vervullen is gericht op service-, regie- en garantiewerk.

Al het gereedschap en vervoer (bus) dat daarbij nodig is wordt voor je verzorgd.

Beschik jij over goede sociale vaardigheden en wil jij het aanspreekpunt namens de organisatie voor de klant zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

De taken die behoren bij jouw functie:

  • Regiewerk: Voor diverse organisaties lossen wij dagelijkse problemen op, correctief onderhoud. Is het slot kapot, ligt de tegel los, moet de kitrand vervangen worden? Jij gaat er met enthousiasme naar toe en repareert het ter plekke.
  • Service: Klanttevredenheid hebben we hoog staan bij Ouwehand. De laatste (oplever)-punten oplossen/afhandelen in de juiste sfeer is hiervoor belangrijk.
  • Garantiewerk: Ondanks ons zorgvuldige bouwproces gaat het ook weleens verkeerd. Een lekkage dient dan bijvoorbeeld opgelost te worden. Het zoeken naar oplossingen voor en met onze klanten en deze uiteindelijk uitvoeren en verhelpen (in gezamenlijkheid met partners) is een leuke uitdaging in deze functie.

Wat vragen wij van je?

Functievoorwaarden:

  • Beschikken over rijbewijs, inclusief E bij B. (aanhanger).
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Het in voldoende mate beheersen van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ontwikkelende bouwer en een modern familiebedrijf wat je terug ziet in de structuur en cultuur van onze organisatie. We opereren met een platte organisatie en een ‘hands-on mentaliteit’.

Onze totale organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers dat bestaat uit een gezonde mix van jonge professionals en ervaren kennisdragers. Er zijn veel medewerkers met een lang dienstverband, die binnen de organisatie zijn doorgegroeid.

We zijn gericht op de toekomst en zien dat de duurzame wereld steeds sneller veranderd waarop wij voorsorteren met innovaties en flexibiliteit op gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling.

Ons werkgebied is van West Nederland tot en met Brabant waar wij vanuit twee vestigingen in Katwijk en Gorinchem de projecten aansturen en op locatie uitvoeren.

Binnen ons familiebedrijf zijn er ook veel informele activiteiten zoals bedrijfsborrels, BBQ, teambuilding en personeelsuitjes waar wij elkaar graag in betrekken.

Samengevat staan wij voor onze kernwaarden:

Betrouwbaar, ‘Samen’, ‘Vernieuwend’ en ‘Plezier

Ouwehand Bouw Plus is een onderdeel van de Ouwehand Bouw Groep en richt zich onder andere op Verbouw en onderhoud in het Zakelijk Vastgoed.

Zijn er vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons contactpersoon bij deze vacature: De heer G. (Gijs) Graafman, gijs.graafmans@ouwehandbouw.nl

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer direct

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar vacature@ouwehandbouw.nl

 

Meer vacatures

Medewerker Materieelbeheer

Locatie: Katwijk | Fulltime Als Medewerker Materieelbeheer werk je samen…

lees meer

Manager Materieelbeheer

Locatie: Katwijk | Fulltime Ben jij een echte organisator en…

lees meer

Service Coördinator

Locatie: Katwijk of Gorinchem | Fulltime Je voelt de verantwoordelijkheid…

lees meer
Back To Top