Ga naar hoofdinhoud

Start verkoop Hof van Parkrijk in Waddinxveen

De inschrijving van Hof van Parkrijk start op zaterdag 24 oktober a.s. om 10.00 uur. Vanaf dan vindt u hier alle verkoopdocumenten en het online inschrijfformulier op www.hofvanparkrijk.nl. Het verkoopteam staat van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur voor u klaar. Daarnaast zijn zij op 24 oktober en 31 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. De inschrijving sluit op dinsdag 3 november a.s. om 22.00 uur, waarna de toewijzing plaatsvindt. Vanaf 9 november vinden de verkoopgesprekken plaats.

Nieuwbouw Hof van Parkrijk

Op de mooiste plek van Park Triangel, op het punt waar het water samenkomt aan de Zuidelijke Dwarstocht, wordt het project Hof van Parkrijk gerealiseerd. Hof van Parkrijk bestaat uit 30 appartementen, 28 ruime eengezinswoningen en 7 herenhuizen in sfeervolle Engelse Landhuisstijl.

In Hof van Parkrijk gaan markante architectuur en energieneutraal wonen hand in hand. Mooie, ruime eengezinswoningen en appartementen optimaal duurzaam, voorzien van een bodemwarmtepomp én zonnepanelen in uw volledige eigendom. Deze energieneutrale woningen betekenen voor u ook nog eens een lage energierekening én een bijdrage aan een beter milieu. Zo komen in het Hof van Parkrijk het comfort en energiebesparing van nieuwbouw samen met de warmte van een sfeervol dorp.

Meer informatie op de projectwebsite: www.hofvanparkrijk.nl

Meer nieuws

Ouwehand Bouw sponsort VV Katwijk

Ouwehand Bouw stimuleert graag de lokale sportiviteit en sponsort daarom…

Lees meer

Ondertekening bouwplan appartementencomplex Hooghkamer Voorhout

Afgelopen vrijdag hebben Directeur Hans Al van Woonstichting Stek en…

Lees meer

Waarom omarm jij de SDG’s?

In de zomer van 2020 hebben wij u al kort…

Lees meer
Back To Top