skip to Main Content

Service Coördinator

Locatie: Katwijk of Gorinchem | Fulltime

Je voelt de verantwoordelijkheid om de service en nazorg bij onze klanten op te pakken en dit merken ze. Daadkrachtig zet je het werk uit bij de bouwspecialisten en behoud de regie tot het werk vakkundig is verholpen.

Jouw rol als Service Coördinator is het uitzetten en coördineren van de binnenkomende storingsmeldingen en/of klachten en onderhoudswerkzaamheden en klein vervangingswerk dat hieruit voortkomt. Jij zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd door technici en/of onderaannemers. Je bewaakt en optimaliseert het onderhoud, zorgt dat gegevens worden bijgehouden en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de klant en overige betrokkenen. Dit alles met een flinke dosis eigenaarschap en omgevingssensitiviteit. Kortom, het is een veelzijdige functie waarbij je organisatorisch en administratief een belangrijke schakel bent in ons serviceproces. Samen met de Service Specialist zijn jullie de spil van onze servicedesk!

Wegens toename van projecten en continuïteit voor de toekomst zijn wij op zoek naar sterke en betrouwbare spelers in ons team!

Wat ga je doen?

De taken die behoren bij jouw functie:

 • Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen op het gebied van service en onderhoud.
 • Je hebt een coördinerende rol. Samen met onze Servicespecialist zorg je voor de juiste vormgeving van onze Servicedesk.
 • Je onderhoudt contact met klanten en onderaannemers.

Wat vragen wij van je?

Functievoorwaarden:

 • De kennis dient naar inhoud en niveau gelijkwaardig te zijn aan HBO/MBO-niveau met minimaal enige jaar relevante werkervaring.
 • Bekend met IT software voor de bouw, zoals STAsoftware.
 • Medewerker beheerst in voldoende mate de Nederlandse taal in woord en schrift.

 

Persoonlijke vaardigheden die passen bij deze rol in het team:

  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Sturen
  • Contactvaardigheid
  • Luistervaardigheid
  • Assertiviteit
  • Sensitiviteit

Wie zijn wij?

Wij zijn een ontwikkelende bouwer en een modern familiebedrijf wat je terug ziet in de structuur en cultuur van onze organisatie. We opereren met een platte organisatie en een ‘hands-on mentaliteit’.

Onze totale organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers dat bestaat uit een gezonde mix van jonge professionals en ervaren kennisdragers. Er zijn veel medewerkers met een lang dienstverband, die binnen de organisatie zijn doorgegroeid.

We zijn gericht op de toekomst en zien dat de duurzame wereld steeds sneller veranderd waarop wij voorsorteren met innovaties en flexibiliteit op gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling.

Ons werkgebied is van West Nederland tot en met Brabant waar wij vanuit twee vestigingen in Katwijk en Gorinchem de projecten aansturen en op locatie uitvoeren.

Binnen ons familiebedrijf zijn er ook veel informele activiteiten zoals bedrijfsborrels, BBQ, teambuilding en personeelsuitjes waar wij elkaar graag in betrekken.

 

Samengevat staan wij voor onze kernwaarden:

Betrouwbaar, ‘Samen’, ‘Vernieuwend’ en ‘Plezier

 

Zijn er vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons contactpersoon bij deze vacature: De heer M.G. (Martin) Ouwehand, martin.ouwehand@ouwehandbouw.nl

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer direct

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar vacature@ouwehandbouw.nl

Leren en werken met Ouwehand Bouw Academie

Ben je ambitieus en beschik je (nog) niet over de functievoorwaarden? Kijk dan bij Ouwehand Bouw Academie, waarin wij wellicht een mooie en uitdagende carrièrestart bieden voor jong bouwend talent!

Meer vacatures

Voorman (Retail)

Locatie: Katwijk | Fulltime Met enthousiasme supermarkten en/of winkels bouwkundig…

lees meer

Medewerker Materieelbeheer

Locatie: Katwijk | Fulltime Als Medewerker Materieelbeheer werk je samen…

lees meer

Manager Materieelbeheer

Locatie: Katwijk | Fulltime Ben jij een echte organisator en…

lees meer
Back To Top