|RAP Wonen

Realisatie van betaalbare en duurzame woningen

RAP Wonen levert betaalbare en duurzame woningen die in een relatief korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Door ons industriële productie proces zijn wij in staat binnen enkele weken de woningen te bouwen volgens de actuele normen van duurzaamheid en kwaliteit.

Woningtypen

  • Eengezinswoningen
  • Levensloop bestendige woningen
  • Appartementen

Innovatieve

Oplossing 

Om het probleem van het woningtekort aan te pakken zijn we op zoek gegaan naar een innovatieve oplossing. Een nieuwe snellere manier om te bouwen. Door onze ervaring van bouwen met partners hebben we veel innovatie kunnen doorvoeren in de processen van voorbereiding en uitvoering waardoor de kwaliteit is verbeterd. 

Industrieel proces

Alle halffabricaten worden in de fabriek geproduceerd door onze partners. Hierdoor verkorten we de voorbereidingstijd, reduceren we de bouwkosten en pakken we problemen als schaarste in grondstoffen en personeel aan. De halffabricaten worden “just in time” op de bouwplaats gemonteerd waardoor de uitvoeringsperiode verkort tot enkele weken.

Minimale CO2-uitstoot

Door de handelingen op de bouwplaatsen te reduceren neemt ook de veiligheid en kwaliteit toe.
We zijn minder afhankelijk van weersinvloeden en levertijden. Daarnaast is door de snelle bouwtijd de overlast voor de omgeving minimaal evenals de CO2-uitstoot.

Neem contact op

Bent u projectontwikkelaar, belegger of werkt u bij de gemeente of woningcorporatie? En heeft u interesse en wenst u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van onze RAP Woningen? Neem dan contact op, één van de RAP Wonen adviseurs zal u dan verder op weg helpen.