Nieuwe woning Hof van Abel

Carlijne Leopardi en Arjan Zeeman  betrekken voor de zomer  van 2014 hun nieuwe woning in het Hof van Abel. ‘Een absolute buitenkans’ vertelt Carlijne, ‘Een prachtige ruime woning in het centrum  van Noordwijk  aan Zee, in een  leuk hofje, vlakbij het strand en met een eigen parkeerplek, zo’n aanbod vind je niet snel meer.’

 

Hof van Abel wordt gerealiseerd op een unieke locatie tussen de De  Ruyter- en Toekomststraat achter de parallelboulevard. Een bestaand  complex wordt grondig gerenoveerd en verbouwd waardoor dertien grondgebonden eengezinswoningen ontstaan. De nieuwe woningen beschikken over een entree op de begane grond met een ruime woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een zonnig balkon. De bebouwing krijgt een gloednieuwe uitstraling door vernieuwing van de gevels.

 

Carlijne en Arjan zochten al een tijdje naar een nieuwe stek in Noordwijk. Op dit moment wonen ze samen nog op een oppervlakte van slechts 55 m2 met hun twee katten en hond. ‘We wilden eigenlijk eerst ons huidige huis verkopen voordat we iets nieuws zouden zoeken. Toch bekijk je alle nieuwe plannen en toen viel ons oog op het Hof van Abel. We wisten dat we deze kans moesten grijpen, een woning in Noordwijk voor dàt geld, dat is er gewoon niet. Er waren meer dan honderd aanmeldingen dus we waren dolgelukkig toen we werden ingeloot!’ “We gaan er qua ruimte flink op vooruit en een eigen parkeerplek in Noordwijk is ook echt zò fijn! We hebben ook gekeken naar bestaande bouw maar het voordeel van nieuwbouw is wel dat je het gelijk helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. Hiervoor is al veel mogelijk tijdens de bouw. Een muurtje anders of een wc boven of een andere indeling zoals een grotere keuken, alles is mogelijk. Wij maken daar gebruik van door de badkamer helemaal naar onze wensen in te richten. Wij houden wel van een beetje luxe!” lacht Carlijne. 

 

De nieuwe bewoners van Hof van Abel hebben al veel zin in hun nieuwe woning. Carlijne: “Ik ken een aantal van de andere nieuwe bewoners, het zijn net als wij jonge mensen, daar zijn deze huizen natuurlijk geknipt voor. Dicht bij strand, winkels en restaurants, geen tuin die onderhouden moet worden maar wel een heerlijk balkon. We hebben al plannen om in de tuin van het hofje, waar alleen bestemmingsverkeer mag rijden, af en toe met elkaar gezellig barbecueën. Het belooft een hele leuke plek te worden.”

Ouwehand Bouw
C. Leopardi en A. Zeeman - Kopers
Ouwehand Bouw
Het voordeel van nieuwbouw is wel dat je gelijk helemaal naar je eigen smaak kan inrichten - C. Leopardi
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw heeft al diverse keren bewezen zaken slimmer en dus goedkoper te kunnen aanpakken. Daarin onderscheidt het zich. - R. Jongejan
Ouwehand Bouw
Dhr. R. Jongejan - ASVZ
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Fam. Klok - Kopers
Ouwehand Bouw
Dit betekent een grote verbetering voor de uitstraling van mijn bedrijf - J. Klok
Ouwehand Bouw
Zoeken