Woon- Werkwoning in Rijnsburg

Binnen enkele weken krijgen Jacob Klok en zijn gezin de sleutel van hun nieuwe woning in Kanaalzijde. De woningen in het project Kanaalzijde, langs het Oegstgeesterkanaal in Rijnsburg, bieden de mogelijkheid om te wonen en werken onder een dak. Een uitkomst voor Jacob Klok, die samen met zijn vader een bedrijf heeft in bouw- en projectmanagement. De eerste zes huizen van een rijtje van twaalf krijgen al aardig vorm: ze staan volledig in de steigers en in de woning staan de binnenwanden. 

 

Je gaat straks wonen en werken combineren, waarom? 

Mijn vader, Nico Klok, en ikzelf hebben TimeClock BV opgericht, een bedrijf in bouw- en projectmanagement. We begeleiden nieuwbouw en renovatie bouwprojecten van initiatief tot en met de oplevering. Ook begeleiden we onderhoudsprocessen en geven hierin advies, onder meer aan scholen, bedrijven en ziekenhuizen. Maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Een bedrijfsruimte bij mijn eigen huis is altijd wel een droom geweest. Toen ik begon als ondernemer was het werken vanaf mijn zolderkamer een prima combinatie, lage kosten, dus aantrekkelijk. Ik heb gemerkt dat het ook belangrijk is om klanten goed te kunnen ontvangen, in welke branche dan ook. Met een woning zoals in Kanaalzijde kan je op een ideale manier wonen en werken als zelfstandige combineren.

 

Hoe ziet dat er straks uit, een bedrijfsruimte aan huis? 

Aan de voorzijde van ons huis is op de begane grond een kantoorruimte. Het biedt genoeg ruimte voor twee tot drie personen om kantoor te houden we kunnen het bedrijf op een goede en rustige manier verder opbouwen. Ook op de eerste verdieping is een werkruimte beschikbaar, een plek voor mezelf om te werken. Het is echt een grote stap vooruit qua efficiëntie. Ik kan nu relaties op een professionele manier ontvangen. Er zijn bijvoorbeeld aan de voorkant van ons huis twee parkeerplaatsen. 

 

En de woonruimte? 

De woonoppervlakte is, ook zonder de bedrijfsruimten, ruim opgezet. Aan de achterzijde van onze woning op de begane grond bevindt zich een flinke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn naast het kantoor ook twee ruime slaapkamers en zelfs twee badkamers. De tweede verdieping is eveneens fors met genoeg ruimte voor nog eens twee (slaap-) kamers. De gangen en overlopen zijn aanzienlijk, het is gewoon een huis met veel potentie. 

 

Wat vind je van de omgeving? 

Helemaal goed. Het ligt op loopafstand van de meeste voorzieningen, je loopt zo naar het hart van Rijnsburg. De school voor mijn kinderen ligt toevallig iets verder dan in Zanderij, maar dat zal snel wennen. De bereikbaarheid is goed, het is er mooi en groen. Er is een mooi evenwicht tussen wonen en bedrijvigheid, de huizen komen op die plek helemaal tot hun recht. En als ik op de langere termijn kijk met het plan Landwaard van Ouwehand Bouw Groep, wordt het een complete, mooie en hedendaagse wijk. 

 

Wanneer ga je er in? 

We hopen nog voor de bouwvak de sleutel te krijgen.

 

Ouwehand Bouw
Fam. Klok - Kopers
Ouwehand Bouw
Dit betekent een grote verbetering voor de uitstraling van mijn bedrijf - J. Klok
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw heeft al diverse keren bewezen zaken slimmer en dus goedkoper te kunnen aanpakken. Daarin onderscheidt het zich. - R. Jongejan
Ouwehand Bouw
Dhr. R. Jongejan - ASVZ
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
C. Leopardi en A. Zeeman - Kopers
Ouwehand Bouw
Het voordeel van nieuwbouw is wel dat je gelijk helemaal naar je eigen smaak kan inrichten - C. Leopardi
Ouwehand Bouw
Zoeken