Ga naar hoofdinhoud

Wonen in Engelse landhuisstijl – Hof van Parkrijk

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Bent u op zoek naar een centraal gelegen woning, in een kindvriendelijke omgeving, voorzien van allen gemakken? Dan is wonen in Hof van Parkrijk echt iets voor u! Hof van Parkrijk is een nieuwe wijk in Park Triangel, een kindvriendelijke woonwijk in Waddinxveen. Omringt door water en gelegen in een groene omgeving.

 

Hof van Parkrijk

Op het punt waar het water samenkomt aan de Zuidelijke Dwarstocht, de mooiste plek van Park Triangel, realiseren wij het project Hof van Parkrijk. Hof van Parkrijk, bestaande uit 30 appartementen, 28 ruime eengezinswoningen en 7 herenhuizen is te herkennen aan de sfeervolle Engelse Landhuisstijl. In Hof van Parkrijk komen markante architectuur en energieneutraal wonen samen. Mooie, ruime eengezinswoningen en appartementen, allemaal optimaal duurzaam gebouwd en voorzien van een bodemwarmtepomp én zonnepanelen. Deze energie neutrale woningen leveren daarnaast een positieve bijdrage aan het milieu en zorgen op jaarbasis voor een lagere energierekening. Hof van Parkrijk is hét sfeervolle dorp waar het comfort en energiebesparing van nieuwbouw samenkomen.

 

Meer informatie over de verkoop van Hof van Parkrijk

De verkoop start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2020. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het project Hof van Parkrijk? Schrijf u nu in als geïnteresseerde. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van de vorderingen rondom dit prachtige project.

 

Meer nieuws

Ouwehand Bouw sponsort VV Katwijk

Ouwehand Bouw stimuleert graag de lokale sportiviteit en sponsort daarom…

Lees meer

Ondertekening bouwplan appartementencomplex Hooghkamer Voorhout

Afgelopen vrijdag hebben Directeur Hans Al van Woonstichting Stek en…

Lees meer

Waarom omarm jij de SDG’s?

In de zomer van 2020 hebben wij u al kort…

Lees meer
Back To Top