Ga naar hoofdinhoud
Werken Bij Ouwehand

Facilitair Medewerker Bouw & ICT

Locatie: Katwijk | Fulltime

De facilitaire afdeling is de succes katalysator van ons bedrijf!

Wanneer je onderdeel bent van ons facilitaire team, weet je zeker geen dag hetzelfde is, dat je midden in de organisatie staat en dat je iedere dag van toegevoegde waarde bent. Wij streven naar continuïteit in de bedrijfsvoering, zoeken continue naar verbeteringen en dragen zorg voor een veilige werkplek.

Wij houden ons bezig met ICT, vaste – en mobiele telefonie, het wagenpark, repro, onderhoud en inrichting van onze ERP database, ondersteunen bij HR zaken, kantoorinrichting en onderhouden diverse systemen zoals ISO9001, VCA**, FSC®, CO2- en veiligheidsladder en meer.

Wij bedienen de verschillende locaties in Gorinchem, Katwijk, Rijnsburg en zijn incidenteel aanwezig op de bouwplaats.

Wat ga je doen?

De taken die onder andere behoren bij jouw functie:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s om hulp te bieden bij veel uiteenlopende zaken zoals (online) hulp bieden bij zaken op het gebied van ICT, repro en/ of (mobiele) telefonie,
 • Je stapt bij onderbreking van continuïteit direct in het probleem om deze zo snel mogelijk op te lossen.
 • Je helpt met inrichting en autorisatie naar aanleiding van personeelsmutaties van de diverse programma’s. Denk hierbij aan bouw gerelateerde software, programma’s uit de Microsoft lijn, een ERP systeem en verschillende APP’s.
 • Je verricht eenvoudige installaties van software op (lokale) PC’s.
 • Je helpt collega’s bij de installatie van de app’s op tablets & telefoons,
 • Je verzorgt de werkplek van collega’s op kantoren en bouwplaatsen op het gebied van ICT, telefonie maar ook kantoorinrichting.
 • Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de hardware voorraad.
 • Je hebt een actieve houding bij het meedenken voor verbeteringen.
 • Je overlegt regelmatig met onze partners.
 • Je monitort ons ticketsysteem en geeft daar gevolg aan geven.

Na verloop van tijd gaan we de werkzaamheden uitbreiden op het gebied van inrichting van ons ERP systeem, instructie geven en mogelijk nog andere zaken.

Je hebt vaste werktijden maar om de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan ben je incidenteel ook buiten kantoortijden on- of offside bezig. De standplaats voor deze functie is Katwijk.

Wat vragen wij van je?

In deze ‘groei’ functie hebt je een ‘hands-on’ mentaliteit. Je communicatieve kracht en proactieve houding maken je een prettige collega/ partner, waar iedereen graag mee samenwerkt. Om deze functie tot een succes te maken heb je volgende in huis:
Functievoorwaarden:

 • Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf.
 • Minimaal een MBO+ -niveau opleiding, facilitair en/of ICT gericht.
 • Goede kennis over het gebruik van programma’s uit de Microsoft lijn.
 • Verder beschik je over basiskennis over PC’s, tablets en mobiele telefoons.
 • Bezit van rijbewijs B is een pré

 

Persoonlijke vaardigheden die passen bij deze rol in het team:

 • Structureren
 • Sturen
 • Presenteren
 • Luistervaardigheid
 • Analytisch
 • Innoveren

Wie zijn wij?

Wij zijn een ontwikkelende bouwer en een modern familiebedrijf wat je terug ziet in de structuur en cultuur van onze organisatie. We opereren met een platte organisatie en een ‘hands-on mentaliteit’.

Onze totale organisatie bestaat uit zo’n 140 medewerkers dat bestaat uit een gezonde mix van jonge professionals en ervaren kennisdragers. Er zijn veel medewerkers met een lang dienstverband, die binnen de organisatie zijn doorgegroeid.

We zijn gericht op de toekomst en zien dat de duurzame wereld steeds sneller veranderd waarop wij voorsorteren met innovaties en flexibiliteit op gebied van nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling.

Ons werkgebied is van West Nederland tot en met Brabant waar wij vanuit twee vestigingen in Katwijk en Gorinchem de projecten aansturen en op locatie uitvoeren.

Binnen ons familiebedrijf zijn er ook veel informele activiteiten zoals bedrijfsborrels, BBQ, teambuilding en personeelsuitjes waar wij elkaar graag in betrekken.

 

Samengevat staan wij voor onze kernwaarden:

Betrouwbaar, ‘Samen’, ‘Vernieuwend’ en ‘Plezier

 

Wat bieden wij je?

We bieden een fijn team om mee samen te werken, passend salaris, een laptop en mobiele telefoon. Afhankelijk van eigen ontwikkeling is er de mogelijkheid tot opleiding en op den duur ‘carrière’-stappen. Een assessment is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Zijn er vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons contactpersoon bij deze vacature: J.G. (Hanno) van Ieperen, hanno.vanieperen@ouwehandbouw.nl

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer direct

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te pakken? Wacht dan niet langer en solliciteer snel. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar vacature@ouwehandbouw.nl

Leren en werken met Ouwehand Bouw Academie

Ben je ambitieus en beschik je (nog) niet over de functievoorwaarden? Kijk dan bij Ouwehand Bouw Academie, waarin wij wellicht een mooie en uitdagende carrièrestart bieden voor jong bouwend talent!

Meer vacatures

Jr. Calculator

Locatie: Katwijk | Fulltime
Wil jij jouw ervaring met kostenramingen uitbreiden en aan de basis staan van mooie ontwikkelings- en bouwprojecten? Ben jij een teamspeler en denk je graag mee bij het opzetten van verbeterprocessen, optimalisaties en innovaties? En bied jij flexibiliteit in dynamisch rekenwerk in combinatie met een deel werkvoorbereiding en inkoop? Dan is de functie van junior calculator bij ons bedrijf iets voor jou.
lees meer

Ervaren Werkvoorbereider

Locatie: Katwijk en/of Gorinchem | Fulltime
Jouw coördinatie zorgt voor de puntjes op de i! Wanneer je als werkvoorbereider bij Ouwehand Bouw aan de slag gaat, weet je één ding zeker: je gaat werken aan mooie en prestigieuze projecten in een gedreven projectteam bij een hecht en betrokken familiebedrijf.
lees meer

Ervaren Uitvoerder

Locatie: Katwijk of Gorinchem | Fulltime
Jij bent de organisator van de bouwplaats! Wanneer je als uitvoerder bij Ouwehand Bouw aan het werk gaat, ga je werken aan mooie projecten in een enthousiast projectteam bij een betrokken familiebedrijf, waar plezier en professionaliteit samen gaan!
lees meer
Back To Top