Ga naar hoofdinhoud

Ondertekening ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ door Ouwehand Bouw

Oplossingen voor woningtekort voor uiteenlopende woningzoekenden vraagt zeker ook in de gemeente Katwijk de juiste aandacht. Een dergelijk probleem aanpakken kun je niet alleen. Daarom sluit Ouwehand Bouw zich met haar kennis en expertise graag aan bij een nieuw initiatief om de komende jaren voldoende nieuwe woningen in Katwijk te realiseren. Door het ondertekenen van het ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ is deze eerste stap onlangs gezet.

 

Samenwerken voor snelheid in woningbouwopgave in gemeente Katwijk

Alle partners zijn het erover eens: we zullen moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat er voldoende woningen voor de juiste doelgroep gerealiseerd worden in Katwijk. Om deze reden slaan wij, samen met tien andere partijen de handen ineen. Alle partners hebben een ding gemeen: iedereen heeft een rol op de Katwijkse woningmarkt als overheid, ontwikkelaar, bouwer of makelaar. Het uiteindelijke samenwerkingsconvenant is afgelopen vrijdag 18 september ondertekend.

 

De volgende stap in woningbouw in Katwijk

Nu het convenant ondertekend is, kunnen we stappen gaan ondernemen. Zo hebben wij, samen met alle samenwerkingspartners, afspraken gemaakt die ervoor gaan zorgen dat er snelheid gemaakt wordt met het bouwen van de woningen waar de grootste behoefte aan is. Op deze manier geven wij gezamenlijk uitvoering aan de woonagenda van de gemeente Katwijk. Het doel van deze samenwerking is om beter zicht te krijgen op ontwikkelingen en op de veranderende markt. Daarnaast willen wij samen belemmeringen oplossen die planontwikkeling in de weg kunnen staan.

 

Meer informatie over ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’

Wilt u meer informatie over het ‘Convenant Samenwerkingstafel Woningbouw’ of over de samenwerking met onze Katwijkse partners? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Meer nieuws

Ouwehand Bouw sponsort VV Katwijk

Ouwehand Bouw stimuleert graag de lokale sportiviteit en sponsort daarom…

Lees meer

Ondertekening bouwplan appartementencomplex Hooghkamer Voorhout

Afgelopen vrijdag hebben Directeur Hans Al van Woonstichting Stek en…

Lees meer

Waarom omarm jij de SDG’s?

In de zomer van 2020 hebben wij u al kort…

Lees meer
Back To Top