Ga naar hoofdinhoud

Certificaten

Certificaten

Ouwehand is ISO 9001, FSC® en VCA** gecertificeerd en is aangesloten bij verschillende verenigingen en stichtingen. Dit om onszelf te blijven ontwikkelen op het gebied van verduurzaming, vernieuwing en veiligheid in de bouw.

Ouwehand ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze producten, zoals de OB2-formule, waardoor wij steeds beter aan de behoeften van de klant kunnen voldoen.

FSC gecertificeerd

Forest Stewardship Council

Ouwehand Bouw Gorinchem B.V. en Ouwehand Bouw Katwijk B.V. zijn FSC®-gecertificeerd. Het keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. FSC is een uniek keurmerk die hiermee een evenwicht heeft gevonden in sociale, ecologische én economische belangen.Wij onderschrijven het belang voor verantwoorde grondstofkeuze. Niet al de projecten getoond op deze website zijn uitgevoerd als ‘FSC-project’.

VCA certificaat

VCA**

VCA** staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Hiermee voldoen wij aan de wetgeving op het gebied van veiligheid. Ook waarborgen wij hiermee de gezondheid van onze medewerkers en partners.

Deelnemer Stichting 20duurzaam20

Deelnemer 20Duurzaam20

Ouwehand is aangesloten bij 20Duurzaam20. Dit is het product van intensieve samenwerking tussen diverse Katwijkse ondernemers. Samen proberen wij op grote schaal draagkracht te creëren voor een gezamenlijke doel: 20% duurzame energie realiseren in 2020.

Deelnemer Stichting Duurzaam Bouwen

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) samen met ruim 250 deelnemende partijen delen wij onze kennis bij het duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed: van opdrachtgever tot toeleverancier en van overheid tot consument.

Bouwend Nederland

Lid Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. Samen werken wij aan een  vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit wordt gedaan aan de hand van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

Lid NVB

Het doel van NVB (Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers) is om ontwikkelde bouwers te informeren, verbinden, inspireren en de gezamenlijke belangen te behartiging. Binnen deze vereniging worden vragen zoals ‘Hoe gaan we om met nieuwe technieken die het bouwproces veranderen?’ bespreekbaar gemaakt.

Werk met ons samen

Wij ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Gebruikers en eigenaren van deze gebouwen ervaren zelf hoe het is om te wonen en te werken in een betrouwbare en vernieuwende omgeving. Meer informatie over ontwikkeling, nieuwbouw of verbouw? Neem contact op met Ouwehand.

Back To Top