Waar staan wij voor?

Ouwehand Bouw staat voor samenwerking met respect voor de positie van de partner. Met als resultaat het beste product voor de beste prijs. 

 

De sterk afgenomen vraag in onze sector heeft er mede toe geleid dat we ons onderscheiden door echt te luisteren naar de klant en optimaal te reageren op de wensen van de toekomstige gebruiker van een pand. 

 

De belangrijkste pijler van onze werkwijze en mentaliteit is samenwerking. We kiezen en verbinden. Daar wordt Ouwehand professioneler van en het levert een omgeving op waar mensen liever en prettiger wonen, werken en recreëren. 

 

Dat betekent samen (bouwer met ketenpartners, overheid, klant, consument) draagvlak creëren voor de ontwikkeling van het gebied waarbij de eindafnemer wordt opgezocht. We openen de dialoog. We voegen aan het proces ons management, risicobeheer en kennis van het bouwproces toe op een zo vroeg mogelijk tijdstip. Dat geeft mensen een veilig gevoel. 

 

Samenwerking in de keten leidt tot innovaties op product- en procesniveau. Deze innovaties leiden tot een grotere klantwaarde: de beste en slimste zaken komen boven drijven waardoor huisvestings- en woonwensen goed kunnen worden ingevuld. Dat leidt tot het beste product voor de beste prijs.

WAAR GAAN WE VOOR?

Ons doel is het vervullen van huisvestingswensen van klanten door het leveren van bouwproductie. We bieden een totaal oplossingen realisatie van huisvesting. 

 

Kernwaarden zijn: samenwerking, innovatie, concepten en betrouwbaarheid. (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Home
Ouwehand Bouw
Kort verslag Ouwehand Dorcas reis Tanzania 2009
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw

CONCEPTUELE WERKMETHODE OB2.

Door toepassing van ons OB2 concept kan in een vroeg stadium van een bouwplan snel een stedenbouwkundig ontwerp worden gepresenteerd. Het door ons ontwikkelde concept kan tot een snelle. (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Zoeken