Waar gaan we voor?

Ons doel is het vervullen van huisvestingswensen van klanten door het leveren van bouwproductie. We doen dat door het bieden van totaal oplossingen voor de realisatie van uw huisvesting. Kernwaarden zijn: samenwerking, innovatie, concepten en betrouwbaarheid. 

 

Om de positie te versterken zal Ouwehand bij ontwikkelingen de mogelijkheden benutten met een werkwijze die gebaseerd is op een overtuigende visie: 'We gaan doordacht en flexibel te werk vanuit een kleinschalige aanpak met respect voor het gebied en de (toekomstige) gebruikers.' 

 

Als aanbieder gaan we direct om de tafel met de eindgebruiker. We definiëren producten in co-creatie met klanten. Wij stellen het proces centraal, de weg naar het eindproduct daar is de meeste winst te behalen. Zo maken we duidelijk dat wij toegevoegde waarde bieden. 

 

Onze focus is gericht op inhoud, en minder op de deal. Onze OB2 werkwijze is het middel voor een stevig business model. We beschikken over mensen die woonwensen kunnen vertalen naar goede huisvesting op maat. Zij voegen waarden als vakmanschap, specialisatie en engineering toe aan het proces.

CONCEPTUELE WERKMETHODE OB2.

Door toepassing van ons OB2 concept kan in een vroeg stadium van een bouwplan snel een stedenbouwkundig ontwerp worden gepresenteerd. Het door ons ontwikkelde concept kan tot een snelle. (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Home
Ouwehand Bouw
Ouwehand Dorcas reisverslag 2006 Tanzania

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN.

In 2003 bestond Ouwehand Bouw 60 jaar. Naast een feestelijk .. Lees meer

 

Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw

ONZE BELOFTE.

Ouwehand Bouw is geen producent van huisvesting, maar een dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert. Daar passen onze waarden bij: samenwerking, innovatie.. (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Zoeken