Onze belofte

Ouwehand Bouw is geen producent van huisvesting, maar een dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert. Daar passen onze waarden bij: samenwerking, innovatie, concepten en betrouwbaarheid en dat sluit aan bij de mentaliteit (missie) van Ouwehand: samenwerken met respect voor de positie van de partner, waarbij de belangrijkste partner de eindgebruiker is. Ouwehand is klant gedreven, inspirerend en leidend, maakt verbindingen, presteert excellent en is verantwoord. 

 

We weten wat we meer moeten bieden dan een ander. Het proces begint en eindigt bij de klant. In het hele proces van de vastgoedwaardeketen, de keten waarin de huisvestingswens wordt gerealiseerd,voegen we bij elke stap waarde toe. We zijn uniek én generiek: we doen ons werk goed, we zijn probleemoplossend, we zijn (zeer) concurrerend én we werken samen op basis van respect.

ONS GEREEDSCHAP.

  • Een team van betrokken en kundige medewerkers
  • Gezond verstand met kennis van zaken 
  • LEAN , 3D BIM toepassingen 
  • Conceptuele bouwmethode OB2 
  • Financieringsoplossingen
Ouwehand Bouw
Home
Ouwehand Bouw
Ouwehand Dorcas reisverslag 2006 Tanzania

MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMEN.

In 2003 bestond Ouwehand Bouw 60 jaar. Naast een feestelijk .. Lees meer

 

Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw

WIE ZIJN WIJ?

Ouwehand Bouw is sinds 1943 actief in de bouw. De huidige eigenaar Peter Ouwehand (56) is de derde generatie van het bedrijf dat inmiddels meer dan 70 jaar bestaat.  (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Zoeken