CONCEPTUELE BOUWMETHODE OB2

Door toepassing van ons OB2 concept kan in een vroeg stadium van een bouwplan snel een stedenbouwkundig ontwerp worden gepresenteerd. Het door ons ontwikkelde concept kan tot een snelle beoordeling van de grondwaarde leiden. Tijdens het bouwproces is onze OB2 methode zodanig slim dat er voor een scherpe prijs en in een korte bouwtijd een product wordt gerealiseerd met een betrouwbare hoge kwaliteit.

 

Knelpunten worden in het gehele proces gesignaleerd en door onze OB2 werkwijze opgelost. Toepassing van 3D BIM als communicatiemiddel zorgt voor een afname van de faalkosten doordat er optimaal wordt gecommuniceerd door partijen onderling. Ook wanneer een project reeds volledig door uw adviseurs is voorbereid kunnen wij door toevoeging van onze werkwijze bereiken dat het eindresultaat betrouwbaar en van hoge kwaliteit is. Dit kunnen we bereiken door ons concept als sjabloon over uw project te leggen. We scheiden dus de elementen die waarde toevoegen van degene die geen waarde toevoegen, het resultaat is de beste prijs/ kwaliteit - verhouding. 

 

Ook de financiering van uw project kan worden opgelost door ons als mede risicodrager in te schakelen. Ons netwerk van financieel specialisten en onze sterke financië basis draagt hier ook aan bij.

ONZE BELOFTE.

Ouwehand Bouw is geen producent van huisvesting, maar een dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert. Daar passen onze waarden bij: samenwerking, innovatie.. (Lees meer)

Ouwehand Bouw
Home
Ouwehand Bouw
Kort verslag Ouwehand Dorcas reis Tanzania 2009
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw

ONS GEREEDSCHAP.

  • Een team van betrokken en kundige medewerkers
  • Gezond verstand met kennis van zaken 
  • LEAN , 3D BIM toepassingen 
  • Conceptuele bouwmethode OB2 
  • Financieringsoplossingen
Ouwehand Bouw
Zoeken